bun venitHarta site-uluiFavoriteimprima

Vign_IMG_20190126_110532

Vign_23319232_1684407308299982_3140049016038664049_n

Cursuri & Ateliere pentru copii

Cu cât expunerea lingvistică este mai timpurie, mai frecventă și repetată, cu atât mecanismele de achiziție sunt mai apropiate de cele ale limbii materne a copilului. De aceea PARLE! oferă copiilor cursuri de limbă și ateliere de lucru în limba engleză, spaniolă, poloneză, arabă ... Miercuri de la 16:00 la 17:30. Un vorbitor nativ în limba engleză, spaniolă, poloneză, ect ... instruiți în metoda noastră de predare.

Ateliere de lucru & cursuri de limbi străine:

miercuri de la 16:00 la 17:30

Grup mic și pe tot parcursul de școlarizare..

Guvernanta

Familia va întâmpina guvernanata ca membru cu drepturi depline al familiei în viața de zi cu zi, astfel încât guvernanata poate participa și la activitățile și petrecerile de familie, familia gazdă va asigura guvernantei cazare, mese în schimb, ea va avea grijă de copii să învețe o limbă străină în engleză, spaniolă, germană, rusă ... și va face activități ușoare de uz casnic.

Dacă doriți să găzduiți o guvernantă în casa dvs., contactați-ne pentru mai multe informații!

Traducere

PARLE! asigură traducerea tuturor documentelor scrise.

În toate limbile, respectă confidențialitatea.

Traducerile sunt efectuate din diverse documente: lucrări, dosar, suport ...

Muzeul  Vechiului Toulouse

Asociația PARLE!  este partener cu Muzeul Vechiului Toulouse  Asociație fondată în 1904, Hotelul Dumay a fost construit la sfârșitul secolului al XVI-lea de Antoine Dumay, profesor la Facultatea de Medicină Privată din Marguerite de Navarra. Din 1947, a aparținut Asociației Toulousanilor din Toulouse și Prietenilor Bătrânului Toulouse.

Deschis de luni până sâmbătă, de la 14 la 18

Cinema spaniol

Teatru lingvistic

Programarea pieselor de teatru, a textelor poetice în limba lor originală.

Animarea lecțiilor de teatru, exerciții de exprimare orală (vocală) și corporală într-o limbă străină.

Obiectivul atelierului este de a dezvolta un proiect cultural și lingvistic creativ și plin de viață.

Curs  de limbi străine

Sejur lingvistic de 15 zile de franceză ca limbă străină pentru studenții străini pentru a progresa în utilizarea limbii franceze.

În program:

·         Curs intensiv de franceză

·         Tur ghidat, plimbare turistică prin orașul Toulouse.

Pentru a obține formularul de înregistrare, vă rugăm să ne contactați.

Prima zi este destinată cunoașterii publicului. Pentru aceasta mergem într-o cameră sau într-un parc pentru a ne cunoaște. Această zi permite facilitatorului să evalueze rapid nivelul, dar și să descopere care sunt obiectivele lor pentru această călătorie. Participanții cunosc, de asemenea, facilitatorul implicat și împreună validează programul propus.

Cinema de limbă

Mizând pe un ajutor vizual facilitează învățarea unei limbi străine.

Dacă cinematograful este un vector cultural puternic, acesta este, de asemenea, o punte formidabilă pentru dobândirea cunoștințelor lingvistice.

Picnic lingvistic

Conversații de picnic și schimburi lingvistice:

Conversație de picnic și schimburi lingvistice multilingve (franceză - engleză - spaniolă - arabă - germană - rusă - poloneză ....

Procedură: Într-o atmosferă prietenoasă și pe subiecte de conversație alese de participanți, este o oportunitate pentru toată lumea să practice franceza, spaniola, araba, engleza și multe alte limbi. Principiul este că toată lumea îi poate ajuta pe ceilalți în limba lor maternă sau în limba pe care o stăpânește.

Un principiu este să vorbească o limbă străină cu vecinul său în jurul unui picnic în aer liber.

Ieșirea nu are alte pretenții decât relaxarea și distracția. Toate nivelurile sunt acceptate.

Pentru masă: aduceți ceea ce doriți, scopul este să faceți schimb atât din punct de vedere lingvistic, cât și gustativ.

Este o invitație la natură !!