bun venitHarta site-uluiFavoriteimprima

Vign_journee_portes_ouvertes

Vign_24991444_1725329057541140_8980964606197098441_n

Promovarea activităților și întâlnirilor în limbi străine.

Limba transmite bogăția culturii unei țări, învățarea acesteia, îmbunătățirea practicii sale și menținerea acesteia sunt toate atuuri pentru o mai bună înțelegere a tradițiilor și practicilor artistice ale unei civilizații. Asociația PARLE își propune să încurajeze și să promoveze învățarea limbilor străine.

Reunește un set de vorbitori nativi, instruiți în predare, care oferă lecții private pentru toate categoriile, începători sau avansați.

Originalitatea formulei asociației PARLE se bazează pe o dublă dorință, aceea de a iniția, familiariza și de a reuși cursanții să învețe o limbă străină, dar și de a le permite să abordeze istoria, cultura, tradițiile artistice și culinare din țările vorbitorilor.

În acest sens, activitățile vi se oferă în mod regulat ca parte a atelierelor creative și dinamice create de asociația PARLE.

Țelurile noastre

Crearea de activități culturale: teatru, lectură, cinema, conferințe, care vor permite unui public numeros să meargă, într-un mod dinamic și creativ, pentru a întâlni limba unei țări.

Promovarea învățării limbilor străine prin contactul cu vorbitori nativi.

Facilitarea accesibilității la cultura țărilor străine. Originalitatea asociației PARLE constă în dorința sa de a reuni un set de vorbitori nativi  care sunt atât animatori ai atelierelor oferite, cât și furnizori de cunoștințe și abilități educaționale.i

Vign_25348579_1726697380737641_6821646435650116130_n